Науковець назвав чинники збільшення обсягів надходження сирого молока на переробку – коментар Леоніда Тулуша аграрному інтернет-ресурсу AgroTimes
Ми у ЗМІ«Збільшення офіційних обсягів надходження сирого молока на промислову переробку у 2024-2025 рр. зумовлено збільшенням обсягів його виробництва високотоварними молочними фермами (насамперед через підвищення продуктивності корів унаслідок удосконалення технологій їх утримання), а також збільшенням кількості операторів ринку молокопереробки, які подають відповідну звітність органам держстатистики», – зазначає Леонід Тулуш.
За його словами, є підстави сподіватись, що обсяги надходження молока на промпереробку й надалі збільшуватимуться й 2026 року наблизяться до показника 4 млн тонн.
Джерело: AgroTimes